top of page

Ovog leta uvode se novi čarter letovi sa niškog aerodroma

Na niškom aerodromu Konstantin Veliki počeo je letnji red letenja, a prema rečima direktora aerodroma Dušana Kneževića od sredine juna uvode se novi čarter letovi ka Tunisu.


Foto: Arhiva

Prema neznavničnim informacijama ovi letovi trebalo bi početi 17.juna, a nije precizirano do kada će oni biti realizovani. Prema istim navodima do uvodjenja letova došlo je nakon velikog interestovanja putnika za ovu destinaciju na nedavno održanom sajamu turizma u Nišu, te da je ova destinacija na krajnjem severu africkog kontinenta izazvala najveću pažnju javnosti i posetica.


Ovo je prvi put da će se iz Niša leteti prema Tunisu, a letovi bi trebali da krenu 17.juna - rekao je Knežević za Tv Prva ne precizirajući koja kompanija će obavljati ove čarter letove.

Prema istim navodima rečeno iako je 2019. godina bila rekordna po broju putnika na niškom aerodromu, ovaj rekord može biti oboren ove godine, jer se aprilu mesecu povećava broj frekvencija ne letovima ka Beču i Bazelu, dok će u letnjim mesecima opet zaživeti takozvane sezonske linije za Tivat, Atina i Krf.bottom of page