top of page

Ovog leta more nikad bliže! Letite direktno iz Niša na čak 3 letnje destinacije

Sve veći broja avio kompanija nudi sezonske letenje destinacije sa aerodroma "Konstantin Veliki". Tako su avio kompanije Air Serbia i Ryanair predstavile tri destinacije na kojima će ove letenje sezone prevoziti putnike iz Niša


Foto: Aerodrom Niš

Uz nada za postepeni oporavak turizma tokom letnjeg perioda niški aerodrom "Konstantin Veliki" dobio je ove godine čak 3 letnje destinacije na kojima će putnici moći da putuju direktno iz Niša. Kompanije Air Serbia i Ryanair ponudile su putnicima mogućnost da svoj ovogodišnji odmor provedu u Crnog Gori, Turskoj ili Grčkoj.


Foto: Fly Naissus

Tako je će od 16.juna avio-kompanija Air Serbia u svojoj ponudi ponovo uvrstiti letove do Tivta. Ovi letovi trajaće sve do 29. septembra, dva puta nedeljno, a kompanija će letove obavljati avionom Airbus A319 kapaciteta 144 mesta.


Takodje u saradnji sa turističkom agencijom Barcino Travel ova avio kompanija najavila je letove do turskog letovališta Antalija počev od 19. juna, a ovi letovi će se prema planu obavljati do kraja septembra ove godine.



I treća destinacija koju je ponudila najveća niskotarfina avio-kompanija Ryanair koja iznenadila je uvodjenjem letova do grčkog letovališta Krf, direktnom avio linijom iz Niša, prvog leta takve vrste koju irska avio-kompanija uvodi iz Niša i ujedno prvog leta prema grčkom primorju od otvaranja niškog aerdoroma. Ryanair će letove obavljati u periodu od 4.jula do 27.oktobra, a početna cena karate iznosi svega 33.99 evra.








bottom of page