top of page

Otrikvamo vam kako da pronadjete najjeftinije letove sa Ryanairom u jednom kliku

U potrazi ste za najpovoljnijim letovima za odmor ili čak za vikend u poslednjem trenutku? Otkrvamo vam jedan jednostavan trik koji koristi za pronalaženje jeftinih letova avio-kompanijom Ryanair.


Ilustracija: Fly Naissus

Da biste iskoristili ovaj trik, kliknite na "Plan" u gornjem desnom uglu ekrana sajta kompnije Ryanair, nakon čega će se otvoriti padajući meni sa različitim opcijama. Kliknite u odeljku "Explore" odaberite opciju "Fare Finder".


Nakon toga, definišete detalje putovanja. Izaberite aerodrom sa kojeg želite da putujete - u našem primeru, Niš - i kao odredište izaberite opciju "bilo gde". Zatim postavite budžet na 20 evra ili manje i kliknite dugme "Let´s go".


Ovaj trik je posebno koristan ako nemate striktne zahteve u vezi odredišta i želite samo da se zaputite negde bez obzira na lokaciju.

Na sledećoj stranici će vam se prikazati lista letova sa cenama koje počinju od 12,99 evra. Fare Finder će vam prikazati cene letova od najjeftinijih do najskupljih, kao i najpovoljniji mesec za putovanje.


Važno je napomenuti da Fare Finder prikazuje samo odlazne letove. Ako želite da pronađete povratni let, jednostavno kliknite na opciju "Dodaj povratni let" dok pretražujete jeftine ponude. Imajte na umu da cena povratnog leta ne mora biti ista kao cena odlaznog leta.


Sada kada znate ovaj trik, srećan put i uživajte u jeftinim letovima.

Srećan put!

Comments


bottom of page