top of page

Otkrijte osam letnjih destinacija sa niškog aerodroma ovog leta

Putnicima će ovog leta sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" biti u ponudi letovi ka Atini, Tivtu, Malti, Krfu, kao i čarteri prema Antaliji, Alanji, Hurgadi i Monastiru


Aerodrom Konstantin Veliki

I ovog leta, putnicima koji žele da provedu odmor na moru imaće na raspolaganju širok izbor destinacija sa niškog aerodroma. Ukupno će biti dostupno čak osam destinacija, kako u redovnom, sezonskom, tako i čarter saobraćaju.


Kao i do sada, niskotarfina avio kompanija Ryanair, će ponuditi letove ka omiljenoj destinaciji naših ljudi - Malti, svakog ponedeljka i četvrtka. Takođe, od 1. juna ova kompanija obnovće sezonske letove ka Krfu, koji će biti dostupni svakog ponedeljka, četvrtka i subote.


Nacionalna avio kompanija Air Serbia će takođe obavljati redovne sezonske letove ka Atini i Tivtu, počevši od 14. juna.

Putnici će moći da lete ka Atini svake srede i nedelje. Za one koji se odluče za odmor na crnogorskom primorju, letovi će biti dostupni svake srede i subote.


Monastir, Tunis - nova čarter destinacija direktno iz Niša

Ovog leta će sa niškog aerodroma biti ponuđen i veliki broj čarter letova, među kojima su dve destinacije u Turskoj - Antalija i Alanja, egipatsko letovalište Hurgada, kao i Monastir u Tunisu, a ovi letovi biće realizovani u saradnji sa turistickim agencijama Barcino Tours i A1 travel.Σχόλια


bottom of page