top of page

Od marta nova linija Air Serbije iz Kraljeva do Soluna

Avioni nacionalne avio kompanije Air Serbia će sa Aerodroma “Morava“ leteti ka grčkoj obali tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i subotom, a karte se već nalaze u prodaji


Foto: Aerodromi Srbije

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia najavila je uspostavljanje sezonske linije na relaciji

Kraljevo -Solun u martu ove godine. Air Serbia će iz Kraljeva do drugog grada po veličini u Grčkoj leteti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom, a karte se prama rečima predstavnika avio-kompanije već nalaze u prodaji.

Solun iz vazduha

Putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije omogućićemo da do omiljene grčke turističke destinacije lete po najpovoljnijim uslovima - izjavio je Boško Rupić iz komapnije Air Serbia.


__________________

Air Serbia ka obe destinacije iz Kraljeva leti na osnovu tendera Vlade Srbije za letove od javnog interesa, za koje će iz budžeta do 2021. godine dobiti oko 5 miliona evra
Podsetimo, kompanija Air Serbia uspostavila je su u decembru 2019. godine saobraćaj sa sa Aerodroma "Morava" ka Beču. Linija do glavnog grada Austrije održava se tokom cele godine, zimi dva puta nedeljno, dok će pocev od sledećeg letnje sezone leteti tri puta.


53 views0 comments

Comments


bottom of page