top of page

Od danas ponovo letovi na liniji Niš-Salcburg - od sutra kreću i letovi za Hanover

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia pokrenuće danas ponovo liniju Niš-Salcburg. Prema informacijama ove avio kompanije prvi let će iz Niša biti realizovan u 16:30 sa aerodrom Konstantin Veliki, dok je povratak iz Salcburga predvidjen za 20:30


Foto: G.Stegmeier

Avio kompanija Air Serbia od danas će nakon pauze izazvane pandemijom koronavirusa ponovo uspostaviti redovan avio saobraćaj na liniji Niš-Salcburgu, dok je let obnavljanje saobraćaja na liniji Nis-Hanoveru predvidjen za sutra. Oba najavljena leta biće realizovana dva puta nedeljno.


Direktor Air Serbia Dankan Nejsmit istako je da su zadovoljni što postepeno vraćaju destinacije u svoju ponudu i što će putnicima moći da ponude tradicionalne povoljne cene avio-karata.

- Izuzetno smo zadovoljni što postepeno obnavljamo sve više letova i tako proširujemo našu ponudu sa svih aerodroma sa kojih letimo u Srbiji. Letovi iz Niša izuzetno su značajni zato što je reč o gradu ka kojem gravitira veliki broj stanovnika južne Srbije. Sve one koji se odluče da Er Srbijom putuju sa aerodroma Konstantin Veliki očekuje naša tradicionalno dobra usluga po povoljnim cenama. - rekao je Dankan Nejsmit

Prema podacima sa sajta nacionalnog avio prevonika avioni iz Niša će za Salcburg leteti sredom i petkom, dok će od naredne nedelje letovi biti obavljani svakog četvrtka i nedelje, dok će letovi do Hanovera biti realovani utorkom i četvrtkom. Podsetimo, Air Seribia je do sada obnovila saobracaj na ukuipno 4 od 11 destinacije, i to do Frankfruta, Nurberga, Salcburga i Hanovera, dok su sezonski letovi do Tivta privremeno otkazni.


Otkazani letovi za Tivat


Iako je kompanija Air Serbia imala prvi programirani let na liniji Niš-Tivtu juče, avion sa niškog aerodroma ipak nije poleteo kako je ranije najavljeno jer crnogorske vlasti za sada ne dozvoljavaju ulazak srpskih državljana na teriotriji Crne Gore usled pandemije virusa Covid-19. Avio kompanija se jošuvek nije oglasila više informacijama vezanim za ove letove.



69 views0 comments
bottom of page