top of page

Niš u potrazi za novim linijma na sajmu Routes Europe 2024 u Danskoj

Updated: Apr 24

Konferencija Routes Europe 2024 okuplja hiljade profesionalaca iz upravljanja aerodromima, aviokompanija, operatera i destinacija širom Evrope


Foto: Routesonline

Veliki broj predstavnika aerodroma, avio kompanija i operatera iz regiona, uključujući predstavnike preduzeća Aerodroma Srbije koji predstavljaju aerodrome u Nišu i Kraljevu, učestvuju na sajmu Routes Europe 2024, najvećem evropskom događaju u avio-industriji koji se održava u danskom gradu Aarhusu. Aerodromi Srbije traže nove prilike na međunarodnom tržištu kako bi razvili svoju strategiju vazdušne povezanosti, s ciljem predstavljanja aerodroma aviokompanijama koje još uvek ne posluju na ovom aerodromu i otvaranja novih direktnih ruta.


Na konferenciji će učestvovati više od 320 organizacija, uključujući aviokompanije, aerodrome i turističke organizacije

Ovaj sajam okuplja preko hiljadu profesionalaca iz upravljanja aerodromima, avio kompanija, operatera i evropskih destinacija u Danskoj. Routes Europe predstavlja važan događaj za sektor i obuhvata preko 4.000 sastanaka i konferencija u toku tri dana.


Pored Aerodroma Srbije koji predstavljaju aerodrome u Nišu i Kraljevu, na konferenciji učestvuju i predstavnici aviokompanija i aerodroma širom regiona, uključujući Air Serbiju, aerodrome u Beogradu, Dubrovniku, Osijeku, Splitu, Zadru, Zagrebu, Ljubljani, Prištini, Skoplju, Ohridu, Sarajevu, Tuzli i Mostaru, kao i Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo.
Comments


bottom of page