top of page

Niš ostaje bez četvrte linije - Ryanair ukida letove Stokholm-Niš

Nakon ne dobijanja dozvola za letove do Frankfurta, irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair najavila je da prekida letove izmedju Stokholma i Niša početkom letnje sezone 2020. Poslednji let ove kompanije na toj liniji zakazan je za 28.marta



Foto: Ryanair

"Ruta Niš-Stokholm ukida se od aprila 2020, međutim, i dalje ćemo imati najniže cene na letovima iz Niša ka Berlinu, Bratislavi, Malti i Bergamu narednog leta", saopšteno je iz kompanije Ryanair - prenosi portalu Exyuaviation.


Foto: Aerodrom Stockholm Skavsta

U saopštenju se između ostalog objašnjava da kompanija kontinuirano prati svaku od svojih 2.100 ruta i sastavlja raspored na osnovu mnogih faktora među kojima su tražnja, dostupnost i uspešnost poslovanja na toj ruti.


Da li će i kada kompanija Ryanair uvesti nove linije iz Niša ostaje pitanje, s obzirom na odluke srpskih vlasti da ovoj kompaniji ne izdaju dozvolu do Frankruta.



Poslednji let između aerodroma Skavsta i Niša zakazan je za 28. mart kada pocinje letnji red letenja

Podsetimo, prošle nedelje Ryanair, premestio je planiranu rutu Han-Niš u Banjaluku nakon što direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije koji nije izdao dozvolu ovoj avio-kompaniji da obavlja letove.

Ovo je četvrta po redu linija bez koje ostaje aerodrom Kosntatni Veliki za nepunih deset dana, nakon ukidanja linija za Budimeštu, Frankurt i Cirih.

1,017 views0 comments
bottom of page