top of page

NAJNOVIJA VEST: Od 23. avgusta kreću letovi na liniji Niš-Tivat

Direktor "Aerodroma Crne Gore" Danilo Orlandić izjavio je je da u toj kompaniji imaju informacije da će od 23. avgusta Air Serbia obnoviti avio-saobraćaj na liniji Niš-Tivat. Letovi za Beorgrad krenuće nekoliko dana ranije, 19. avgusta i to iz Tivta i Podgorice


Foto: Aerodrom Niš

Direktor "Aerodroma Crne Gore" naglasio je da su svakodnevno u kontaktima sa partnerskim kompanijama, koje su, kaže, spremne da opet lete prema Crnoj Gori. On takdoje navodi da je sa kompanijom Air Serbia dogovreno uvidjenje letova na liniji Niš-Tivat, dok ce letovi iz Tivta i Podgorice za Beograd krenutli nekoliko dana ranije, tačnije 19. avgusta.


"Ključna linija za aerodrome i crnogorsku privredu je linija ka Beogradu. Mi ćemo od 19. avgusta imati osam letova iz Tivta i Podgorice za Beograd. Sa prijateljima iz Air Serbije smo dogovorili da od 23. avgusta počne linija Niš-Tivat. To su linije iz regiona koje za nas znače dosta", rekao je Orlandić.


Tivat je prošle godine bio jedna od ubedljivo najfrekventnijih destinacije iz Srbije sa 216 povratnih letova uključujući polaske iz Beograda i Niša

Ako se epidemiološka situacija bude držala pod kontrolom veruje da će broj putnika biti veći.

Govoreći o posledicama korona krize, rekao je su "Aerodromi Crne Gore", uprkos tome što su jedno od najuspešnijih preduzeća, pretrpeli ogromne gubitne.


Podsetimo, avio saobraćaj izmedju Srbije i Crne Gore privremeno je bio prekinut nakon veoma složene epidemioloske situacije u regionu sa virusom Covid-19, dok je tivatski aerodrom otvoren tek 2.jula nakon gotovo tromesečne pauze, a do sada zabeležio neverovatan pad broja putnika od čak 1.3 miliona.


Letovi letovi na liniji Niš-Tivat do sada najavljivani i odlagani više puta.



731 views0 comments
bottom of page