top of page

Najavljeno povećanje broja sezonskih letova iz Niša do Tivta i moguće uvodjenje leta do Podgorice

Sezonski letovi na liniji Niš-Tivat obavljaju se već nekoliko godina tokom letnjih meseci dva puta nedeljno, a najvaljeno je moguće povećanje broja letova ove sezone kao i mogućnost uvođenjenja letova na liniji Niš - Podgorica


Foto: Aerodrom Niš

Članovi Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldinom Dobardžićem, Nebojšom Đokoviće i Slavko Vukčević posetili su juče Niš gde su u Gradskoj kući razgovarala čelnicima grada i čelnicima preduzeća Aerodroma Srbije. Izmedju ostalog na sastanku je najavljen veći broj polazaka ove letnje sezone na liniji Niš - Tivat kao mogućnost uvođenje linije do Podgorice.


Tema radnog sastanka, kako se navodi na sajtu grada, bila je jačanje regionalne saradnje, razmena iskustava, ali i povećanje broja putnika i linija.

Foto: Grad Niš

Odlična saranja Aerodroma Crne Gore i Aerodromima Srbije


Dobardžić je rekao da crnogorski aerodrom ima odličnu saradnju sa Aerodromima Srbije, da im je posebno važan niški "Konstantin Veliki", jer je njegov razvoj značajan za čitav region - navodi se u tekstu koji prenosi portal Južne vesti.

Nadamo se da će povećanjem broj putnika biti korisno i za nas i da će putnici koristi Niš kao transfer do aerodroma u Crnoj Gori - rekao je Dobardžić.

Na sastanku je takodje bilo reči o ugašenoj liniji do Bergama koju je nedavno ukinula niskotarifna avio komapnija Ryanair, kao i uvođenje linije Niš - Podgorica.


Podsetimo, aerodrom se trenutno nalazi u fazi rekonstrukcije gde se radi na proširenju terminalne zgrade, a prema navodima zvaničnika to znači i mogućnost za nove linije, povećanje broja letova na postojećim linijama, nove avio-kompanije i svakako veći kapacitet putnika.
Comments


bottom of page