top of page

Na niškom aerodromu uhapšena državljanka Turske koja je krijumčarila satove

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili na aerodromu “Konstantin Veliki” u Nišu 49-godišnju državljanku Turske, kod koje su pronašli dva ručna sata marke Rolex koje nije prijavila iako prilikom napuštanja Srbije, iako je bila u obavezi da to učini


Foto: Arhiva

U okviru kontinuiranih napora u borbi protiv korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, tačnije Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Upravom carina i po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, su sproveli akciju hapšenja turske državljanke U. S. (1974) zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo krijumčarenje. Ovo saopštenje dostupno je na zvaničnom sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.


Naime, 49-godišnju državljanku Turske koja je pokusala da se ukrca na redovnom letu Niš-Istambul, kod koje je prilikom detaljne kontrole njenog prtljaga, pronadjeno je dva ručna sata marke „Rolex“ koje putnica iz Turske nije prijavila iako je bila u obavezi da to učini.


Osumnjičena je tom prilikom odredjeno zadrzavanje od 48 sati, koja je sa krivičnom prijavom prosleđena Osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

145 views0 comments

コメント


bottom of page