top of page

Kako pronaći najpovoljnije cene avio karata do bilo koje destinacije iz Niša

Planiranje putovanja može biti uzbudljivo iskustvo, ali pronalaženje povoljnih avionskih karata može biti izazov. Srećom, postoje neki korisni saveti i trikovi koji vam mogu pomoći da pronađete najbolje ponude za letove


Foto: Fly Naissus

Alati poput Google Flights i Skyscanner su odlični jer vam prikazuju sve dostupne opcije i mogućnosti, kao i pripadajuće troškove. Na osnovu toga možete delovati tako da letite sa jeftinijeg aerodroma, prilagodite datume putovanja ili proverite kasnije ako su cene i dalje previsoke.


Za jeftine letove posebno preporučujemo sajt www.azair.eu, koji može biti koristan alat za pronalaženje jeftinih letova, posebno za vezne letove ili letove koji nisu direktno dostupni iz određenih aerodroma poput Niša. Na ovom sajtu možete uporediti cene letova iz različitih avio-kompanija i pronaći najpovoljniju opciju za vaše putovanje. Imajte na umu da je uvek dobro proveriti i alternative pretraživače letova kako biste bili sigurni da ste pronašli najbolju ponudu.


Takođe, razmislite o fleksibilnosti u vezi sa odredištem. Posebno u Evropi, možete leteti do jeftinijeg obližnjeg aerodroma i zatim se prebaciti na autobus ili voz kako biste smanjili troškove.


Prošla su vremena kada su se last-minute letovi mogli rezervisati za malo novca, ali nije sve izgubljeno. Sada, sa niskobudžetnim avio-kompanijama poput Ryanair-a, Wizz Air-a, pa i Air Serbije koji lete iz Niša možete neretko naći izuzetno jeftine letove.


Niš je poznat po izuzetno povoljnim letovima, stoga nije iznenađujuće što veliki broj putnika iz Srbije bira aerodrom Konstantin Veliki kao svoju polaznu tačku za putovanje.

Ponekad, kada avio-kompanija primeti da ste više puta pretraživali određenu cenu karte, povećava cene pretpostavljajući da vam je taj let zaista potreban. Da biste to izbegli, koristite privatni režim pretraživača (private browsing) kako biste videli da li postoji razlika u ceni. To je lak i veoma brz korak, ali može vam uštedeti dosta novca.


Ukratko, pronalaženje najboljih ponuda za letove zahteva malo istraživanja i fleksibilnosti. Iskoristite prednosti pretraživača letova i pratite promocije avio-kompanija kako biste pronašli povoljne cene karata.


Srećno u traženju povoljnih letova!

bottom of page