top of page

Hakerski napad na Facebook stranicu portala Fly Naissus

Cyber napad na Facebook stranicu internet portala Fly Naissus sa oko 13.000 članova


Tokom protekle nedelje hakovana je stranica portala Fly Naissus na Facebooku i niko od administratora u ovom trenutku nema pristup stranici.


Foto: Ilustracija

“Za sada ne možemo editovati niti publikovati bilo šta, dok je u medjuvremenu stranica nestala sa ove društvene mreže. Nadamo se da ćemo ovu situaciju brzo rešiti, mada poznavajući FB podršku imamo razloga da sumnjamo u to”.


Facebook grupa internet portala Fly Naissus ima ok 13.000 članova, a ovo nije prvi napad na grupu na društvenoj mreži, dok je do sada zabeleženo i više desetine napada koji su ugrožavali nas internet portal.


“Očigledno je da ovaj portal nekome smeta i nije po njegovoj uredjivačkoj volji. Podsetimo pre nekoliko godina zbog političkih pritisaka portal je promenio svoju adresu, a od tada je često predmet napada ”.


Napad na Facebook grupu Fly Naissus prijavljen ovoj društvenoj mreži, kao i policijskim agencijama zaduženim za internet napade.


Do vraćanja Facebook stranice Fly Naissus, čitaoci nas mogu pratiti diretkno na našem web sajtu flynaissus.com411 views0 comments

Comentários


bottom of page