top of page

Fly Naissus postao deo porodice avio portala iz regiona “Adria Grupe"

Adria grupa je udruženje avio portala iz regiona, koje se sastoji od slovenačke Sierre5, hrvatskog Zamaaera, bosansko-hercegovačkog Flying Bosnian i domaćeg Fly Naissusa


Foto: Adria Grupa

Adria Grupa je grupa avio portala u regionu koju čine slovenačka Sierra 5, hrvatski zamaaero, bosansko-hercegovački Flying Bosnian i srpski Fly Naissus. Svrha Adria Grupe je razmena informacija između članova, pri čemu bilo koji član Adria Grupe može preneti članak drugom članu Grupe. Na ovaj način, Adria Grupa želi da ima aktuelne i atraktivne članke iz celog regiona.


Članice Adria Grupe

Članovi Adria Grupe će takođe voditi zajedničko istraživačko novinarstvo i mogu zajedno pisati članke i analize, kao i na zajedničkim aktivnostima, posebno na polju obrazovanja, kongresa, simpozijuma, samita, okruglih stolova, team buildinga, organizacije kvizova i takmičenja vazduhoplovnih institucija itd. Članovi Adria Grupe radiće na zajedničkim marketinškim aktivnostima s ciljem pronalaska zajedničkih sponzora i donatora, a ima predstavništva u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sjedinjenim Državama.

Bosnia and Herzegovina Aviation News

Bosna i Hercegovina


flynaissus

Srbija


Sierra 5

Slovenija


zamaaero

Hrvatska

155 views0 comments
bottom of page