top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec septembar

Septembar je, kao i uvek, pravi mesec za odmor. Nudi manju gužvu u poređenju sa avgustom ali i primetno jeftinije avio karte. U ovom tekstu vam predstavljamo deset "City Break" destinacija iz Niša koje su savršene za domor u septembaru.



Zadar iz ptičije perspektive

Putovanje ne bira vreme i svaki mesec u godini pruža jedinstvenu priliku za otkrivanje čarolije Evrope. Istovremeno septembar je kažu jedan od najboljih meseci da to učinite. Osim izuzetno pristupačnih avio karata, septembar donosi i dodatne prednosti poput manje gužve u evropskim gradovima u poređenju sa avgustom. Ovaj trend je rezultat završetka letnjih odmora i raspusta, kao i kraja takozvane letnje sezone.





Pročitajte više o destinacijama iz Niša ovde



Top 10 najeftinijih destinacija za mesec septembar iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€




Brisel


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

bottom of page