top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec februar

Februar, mesec zaljubljenih, nosi sa sobom posebnu atmosferu ljubavi i romantike. U ovom mesecu, parovi širom sveta razmišljaju o načinima kako da provedu vreme zajedno i stvore nezaboravne uspomene. Ako se odlučite da ljubav proslavite kroz putovanje, ovo je naša lista 10 najpristupačnih destinacija iz Niša za kratke odmore u februaru.


Uvek romantični Madrid, Foto: Fly Naissus

Februar donosi sa sobom čaroliju zaljubljenosti, pretvarajući mnoge svetske destinacije u romantične oaze tokom ovog meseca. U srcu zimske idile, gradovi postaju poput ljubavnih priča koje čekaju da budu ispričane. Očaravajući pejzaži, prošarani svetlosnim igrama, stvaraju atmosferu koja odiše toplinom i najavljuje mesec ljubavi.


Ukoliko i vi razmišljate o pravom načininu kako da sa svojom voljenom osobom provedete to vreme, stvarajući nezaboravne trenutke, evo nekoliko romantičnih destinacija koje će ispuniti vaše srce toplinom.

Top 10 najeftinijih destinacija za mesec februar iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€


Procitajte vise o destinacijama ovde





Top 10 najeftinijih destinacija za mesec februar iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€




Venecija, Foto: Fly Naissus


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

bottom of page