top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec februar

Iz meseca u mesec predstavljamo vam 10 najjeftinijih letova iz Niša za manje od 100 evra za mini odmor od 2-4 dana. Edinburg, Malta, Venecija ili Riga su samo neke od destinacija do kojih možete putovati iz Niša do 100€ u februaru



Edinburg

Putovanje ne bira vreme i svaki mesec u godini pravi je trenutak za razgledanje Evrope, ali je februar kažu jedan od najeftinijih meseci da to učinite. Pored veoma povoljnih cena avio karata, i hotelski smeštaj u gradovima širom Evrope u februaru je znatno jeftiniji od ostalih meseci u godini.




Pročitajte više o destinacijama iz Niša ovde


Top 10 najeftinijih destinacija za mesec jun iz Niša koje možete

posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€




Riga u februaru


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

bottom of page