top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec novembar

Novembar je mesec pun neodoljivih ponuda na jeftinim letovima za sve one koji žele maksimalno uštedeti na svojim putovanjima i iskoristiti kasnu jesen za uživanje u fantastičnim rasprodajama širom Evrope. Osim što ćete imati priliku za povoljne cene, takođe ćete izbeći gužve koje obično prate novogodišnje praznike.


Barselona, Foto: Fly Naissus

Putovanje u novembru donosi ne samo povoljnije cene avio-karata i smeštaja, već i izbegavanje velikih gužvi. Predstavljamo vam deset neodoljivih destinacija iz Niša koje možete obići u novembru, a da pri tome u oba pravca ne potrošite više od 100€. Ovo je naša lista deset najpovoljnijih destinacija za novembar, idealnih za putovanje od 3 do 5 dana.

Pročitajte više o destinacijama iz Niša ovdeTop 10 najeftinijih destinacija za mesec novembar iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€
Katanija, Foto: Fly Naissus


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

תגובות


bottom of page