top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec april

U aprilu, evropski gradovi postaju posebno živopisni, a turističke atrakcije nisu pretrpane kao leti, omogućavajući posetiocima da uživaju u lokalnoj kulturi, hrani i atmosferi bez prevelike gužve


Romantični Bari, Foto: Fly Naissus

April je mesec sa izuzetno prijatnim vremenskim prilikama širom Evrope. Blage temperature i sunčani dani stvaraju idealne uslove za istraživanje gradova, parkova i drugih turističkih destinacija. Ovaj mesec je popularan jer turističke destinacije još uvek nisu pretrpane kao tokom leta. Takođe, u mnogim zemljama, april je prelazni period između zime i leta, što rezultira povoljnijim cenama smeštaja i avionskih karata, čineći putovanje pristupačnijim.


Ako ste ovih dana razlimšljali o nekom nezaboravnom putovanju u aprilu i želeli bi ste da posetite neke od destinacija koje možete lako stići iz Niša, evo nekoliko sjajnih ideja koje bi mogle učiniti vaše putovanje posebnim.

Top 10 najeftinijih destinacija za mesec april iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€


Pročitajte više o destinacijama ovde





Top 10 najeftinijih destinacija za mesec april iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€




Stokholm, Foto: Fly Naissus


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

2,911 views0 comments
bottom of page