top of page

Avion na relaciji Keln-Niš prinudno sleteo na beogradski aerodrom zbog smrtnog slučaja

Avion nacionalne avio kompanije Air Serbia koji je juče saobraćao na liniji Keln- Niš prinudno je kasno sinoć sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla zbog smrtnog slučaja žena stare 68 godina, koja je preminula tokom leta u avionu od Kelna ka Nišu, rečeno je u Hitnoj pomoći.


Foto: Ilustracija

Avon na relaciji Keln-Niš morao je sinoć da prinudno da sleti na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" jer je u njemu pozlilo putnici koja je ubrzo i umrla.


Već je bila započeta reanimacija. Naša ekipa je došla, učestvovala u reanimaciji, ali je na kraju mogla samo da konstatuje smrt - rekla je za RTS dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći.

Kako prenose mediji rec je o putnici Đ. R. (67) iz Surdulice. Telo nesrećne žene po nalogu nadležnog tužilaštva prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.


Prema navodima putnica je sedela pored supruga kada se požalila da joj je loše. Nakon sletanja aviona lekari Hitne pomoći mogli su samo da konsatuju smrt.


O slučaju je obavešten zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je naredio obdukciju tela. Ono što je za sada poznato jeste da je najverovatnije u pitanju prirodna smrt.

bottom of page