top of page

Air Srbija obnavlja letove Kraljevo - Beč

Nacionlana avio-kompanija Air Srbija ponovo će 12. oktobra uspostaviti letove između Kraljeva i Beča. Letovi sa aerodroma „Morava” ka austrijskoj prestonici obavljaće se dva puta nedeljno - utorkom i četvrtkom sve do 30. decembra.


Foto: Aerodrom Morava

Linija od Kraljeva do Beča prvi put je uspostavljena decembra 2019. godine,a suspendovana marta 2020. kao posledica izbijanja pandemije virusa Covid-19.


„Drago nam je što ćemo omogućiti putnicima iz centralne i zapadne Srbije direktne letove za Beč sa našeg trećeg aerodroma u Srbiji. Naš cilj je da im u narednom periodu olakšamo organizovanje putovanja i ponudimo tradicionalno dobru uslugu, koju naši putnici mogu očekivati na svim našim letovima ” - kaze Šef prodaje kompanije Boško Rupić.

Air Serbia će letove iz Kraljeva do Beča obavljati regionalnim turboelisnim avionom ATR72, a avio karte već se nalaze u prodaji.


Letove subvencioniše Vlada Srbije i prvobitno je trebalo da rade tokom cele godine.


Podsetimo, pre nekoliko dana zvaničnici preduzeća “Aerodroma Srbije“ najavili su mogućnost uvodjenja dodatniih sezonskih letova sa ovog aerodroma na leto 2022.godine, na liniji Kraljevo-Tivat.

bottom of page