top of page

Air Serbia uvela uslugu kupovine avio karata preko svoje aplikacije

Nacionalna avio kompanijka Air Serbia je dodala nove mogućnosti u okviru svoje mobilne aplikacije, pa je korisnicima sada na raspolaganju i opcija kupovine karata kao na ovoj aplikaciji, saopštila je ta kompanija


Foto: flynaissus


Aplikacija je sada dostupna i na svim mobilnim uređajima sa iOS operativnim sistemom.


U saopštenju se navodi da je aplikaciju kompanije Air Serbia do sada preuzelo gotovo 7.000 korisnika.


Više od dve trećine poseta web sajtu nacionalne avio-kompanije realizuje se putem mobilnih uređaja, od kojih gotovo polovinu predstavljaju Apple uređaji.


Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek (Jiri Marek) rekao je da od samog početka razvijanja aplikacije primenjuju pristup postepenog dodavanja funkcionalnosti, u skladu sa povratnim informacijama koje dobijaju od korisnika.


- Putnici nas sada putem aplikacije mogu obavestiti o bilo kakvom problemu u trenutku kada se desi, a takođe nam mogu slati i predloge za unapređenja i nove funkcionalnosti, što nam je veoma važno jer njihove potrebe predstavljaju naš prioritet - rekao je Marek.

Uz novu mogućnost kupovine karata, pretragu letova i informacije o cenama, putnici će u kasnijim fazama razvoja aplikaciju moći da koriste i za kupovinu dodatnih usluga, servisne informacije o statusu leta, promotivne akcije i niz drugih pogodnosti.

36 views0 comments

Comments


bottom of page