top of page

Air Serbia traži nove radnike za svoju bazu u Nišu

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia raspisala je konkurs za nove članove kabinske posade koji će biti otvoren do 31. januara 2020. godine. Samo tokom prvih nedelju i po dana, za posao u nacionalnoj avio-kompaniji prijavilo se više od 300 zainteresovanih kandidata.




Iz nacionalne kompanije navode da ce novi članovi kabinske posade biti angažovaniizmedju ostalog i u bazi u Nišu pa će proces selekcije najboljih kandidata biti održan 16. novembra u Nišu.

Kako dodaju, kandidati će moći da predaju svoje radne biografije, sastanu se sa predstavnicima resornih službi Air Serbije i informišu u vezi sa ovom odgovornom profesijom i mogućnostima koje kompanija pruža.


Razvijene komunikacione veštine, sposobnost pružanja dobre usluge, pozitivan stav i jaka motivacija podrazumevaju se za rad u timu kabinske posade Air Serbije.

- U skladu sa širenjem mreže destinacija i letovima sa naše nove baze u Nišu, pravo je vreme da poželimo dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi. Raduje nas veliko interesovanje koje su mladi ljudi pokazali za konkurs koji je u toku. Rad u timu naše kabinske posade izabranim kandidatima će omogućiti da proputuju svet, prođu najbolje obuke i steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo. Dodatnu prednost rada u Air Serbiji predstavlja mogućnost daljeg napredovanja unutar kompanije, kao i činjenica da se zaposleni nakon završetka posla vraćaju kući i porodici - izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbije.


Od kandidata, koji moraju imati više od 18 godina, očekuje se da poseduju najmanje diplomu srednje škole i važeći srpski pasoš, kao i da odlično vladaju engleskim jezikom.

Razvijene komunikacione veštine, sposobnost pružanja dobre usluge, pozitivan stav i jaka motivacija podrazumevaju se za rad u timu kabinske posade Air Serbije.

263 views0 comments
bottom of page