top of page

Air Serbia ponovo pokreće letove na liniji Niš - Tivat od 16. juna

Nacionalna avio kompanija Air Serbia od 16. juna ponovo će uvesti redovne sezonske letove na liniji Niš-Tivat


Air Serbia, Airbus A319

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia ponovo će ovog leta povezati Niš sa Tivtom. Air Serbia će ovaj let obavljati dva puta nedeljno sredom i subotom počev od 16. juna, a karte se već nalaze u prodaji, a prema podacima sa zvaničnog web sajta cena karte iznosi neverovantih 251,98€ u jednom smeru i to u economy light klasi sa uključenim ručnim prtljagom. Cena povratnog leta za za 26.jun je još veća i iznosi neverovatnih 267,98€.


Cene karata skuplje nego za Njujork - povratna karta “samo” 520€


Ukoliko su podaci sa web sajta kompanije Air Serbia ispravne, cena karte od Niša do Tivta samo sa ručnim prljagom iz mogućnost neograničene promene putovanja na letu od samo 50 minuta je od trenutnih cena karata od Evrope do Amerike i iznosi neverovantih 520€ za povratno putovanje.

Cena karte ili greška ili prava sitnica

U medjuvremenu jošuvek nije sigurno da li će državljanima Srbije uopšte biti omogućen ulazak u Crnu Goru zbog pandemije virusa Covid-19, ali je naglašeno da bi vakcinacija mogla uticati na relaksaciju mera i povoljne uslove za putovanja.


Predsednik opstine Tivat Željko Komnenović danas je u Nišu izjavio da je tokom dva letnja meseca 2019. godine na tivatski aerodrom sletelo oko 7.500 putnika iz juga Srbije i zaključio da to ukazuje da je interesovanje za boravak u Boki Kotorskoj veliko.* U objavama pojedinih medija navodi se da bi prvi let trebao biti realizovan 12.juna, medjutim na zvaničnoj web stranici kao datum početka letova navodi se 16.jun


** Ova vest može biti ažurirana

259 views0 comments

Comments


bottom of page