top of page

Air Serbia pokrenula konkurs za zapošljavanje kabinskog osoblja

Nacionalna avio kompanija Air Serbia je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članova kabinske posade. Prezetancija kandidata ili  tzv. assesment day u Nišu zakazan za 1. mart



Foto: Air Serbia

U cilju intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu, tokom koje se očekuje dalji porast poslovnih aktivnosti, srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia organizovaće posebna testiranja u četiri grada širom Srbije u potrazi za novim kabinskim osobljem - saopšteno je iz ove kompanije.


Zainteresovani kandidati će imati priliku da se predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta 2024. godine. Prijave za testiranje mogu se jednostavno i brzo podneti putem web stranice kompanije.

„Letnja sezona u avio-industriji uskoro počinje, a sa njom se značajno povećava i broj letova naše kompanije. U želji da adekvatno odgovorimo potrebama tržišta i našim putnicima ponudimo još više mogućnosti, aktivno radimo na različitim unapređenjima. Deo tih aktivnosti je i predstojeći konkurs za članove kabinske posade Air Serbia. Naše koleginice i kolege koje rade u tom timu svojevrsni su ambasadori kompanije i domaćini na svakom našem letu, koji svojim angažovanjem doprinose pozitivnom iskustvu putnika. Na predstojećim konkursima, u četiri grada širom Srbije, pokušaćemo da pronađemo više desetina kandidata, sa ili bez iskustva u avijaciji, koji žele da svoju karijeru započnu u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi. Uvereni smo da će interesovanje biti veliko i da ćemo među prijavljenima pronaći one snažno motivisane da sa nama lete do velikih poslovnih i drugih visina“, rekla je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.


Uslovi za učešće na konkursu su da kandidat poseduju državljanstvo Republike Srbije i da u trenutku podnošenja prijave ima navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govori i piše engleski jezik. Pored lične prijave, kandidati se mogu prijaviti i na zvaničnoj web stranici ove avio kompanije ovde



bottom of page