top of page

Air Serbia: Početak sezonskih letova iz Niša i Kraljeva do Tivta od juna

Nacionalni avio-kompanija Air Serbia od juna uvodi diretne letove iz Niša i Kraljeva do Tivta u Crnoj Gori, a letovi će se prema podacima zvanične strnaice kompanije odvijati sezonski sve do 14. septembra


Ilustracija: Flynaissus

Letovi nacionalnog avio prevoznika Air Serbia će sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ iz Niša ka Tivtu leteti počev od 1. juna i to tri puta nedeljno sredom, subotom i nedeljom, dok će iz Kraljeva na istoj liniji leteti počev od 15. juna i to dva puta nedeljno sredom i petkom.


„Otvaranje novih avio-linija iz Srbije je od velikog značaja za razvoj crnogorske privrede, naročito za razvoj turizma. Za nas su dobre vesti što se obnavljaju stare i uspostavljaju nove linije iz Srbije“, rekao je član Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić - prenosi list Danas.


On je precizirao da će ovog leta turisti iz Srbije moći direktno da lete do crnogoroskog primorja sa tri aerodroma u Srbiji-Beograda, Niša i Kraljeva što je, kako je ocinio, veoma važno za Crnu Goru koja se u ovom vremenu najviše oslanja na goste iz regiona.


Tokom letnje sezone na Niškom aerodromu će biti uvedene avio-linije do Krfa i Krita u Grčkoj , kao i do Bodruma i Alanji u Turskoj.

bottom of page