top of page

Air Serbia odustala od letova Kraljevo-Solun

Letovi nacionalne kompanije Air Serbia na liniji Kraljevo-Solun koji su prema najavama trebali da krenu marta meseca, više puta su odlagani zbog pandemije virusa Covid-19


Foto: Ex-yu aviation

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia otkazala pokretanje letova na liniji Kraljevo - Solun. Iako su letovi prvobitno planirani za kraj marta, oni su pomereni u više navrata zbog pandemije koronavirusa Covid-19 - prenosi portal exyu-aviation.

Prema pisanju ovog portala, nakon ponovnog odlaganja ovih letova koji su bili zakazni za 1. avgust, kompanije je odlučila da letove u potpunosti ukloni iz rezervacionog sistema.


Air Serbia u ovom trenutku nije predvidela uvodjenje nogov leta na liniji Kraljevo - Solun za kasniji datum, a važeća zabrana ulaska za većinu srpskih državljana u Grčkoj i dalje je na snazi.

Podsetimo, ovaj let je planiran da saobraća dva puta nedljenog avionom tipa ATR72 tokom letnjeg reda letenja, a trebao je da bude subvencionisan od strane Vlada Srbije.


Air Serbia nastavlja svoj rad na linijama Kraljevo - Beč, dok će letovi za Atinu i Solun biti nastavljeni iz baze ove kompanije u Beogradu.

87 views0 comments
bottom of page