top of page

Air Serbia obnovila letove iz Kraljeva do Beča

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia pokrenula je danas ponovo liniju Kraljevo-Beč. Saobraćaj izmedju dva grada realizovaće se tokom zimskog reda letenja dva puta nedeljno, svakog utorka i četvrtka


Foto: Stefan Markov

Današnjim letom JU 2602 na liniji Kraljevo-Beč , nacionalna avio kompanija Air Serbia ponovo je uspostavila redovan avio saobraćaj izmedju Kraljeva i austrijske prestonice. Plan je da nacionalna avio-kompanija saobraća dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, do 30. decembra.


„Raduje nas što postepeno proširujemo našu ponudu i što putnicima iz centralne i zapadne Srbije ponovo možemo da omogućimo direktan let do Beča sa našeg trećeg aerodroma u Srbiji, po povoljnim cenama. Letovi iz Kraljeva su veoma značajni, jer olakšavaju organizaciju putovanja našim putnicima iz tog regiona“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Air Serbiji.


Foto: Aerodrom Kraljevo

Air Serbia kako se ističe, letove iz Kraljeva obavlja regionalnim, turboelisnim avionom ATR72, a let do Beča u proseku traje 1 sat i 35 minuta.


Podsetimo, avio saobraćaj izmedju Kraljeva i Beca privremeno je bio prekinut nakon izbijanja pandemije virusom Covid-19.

Air Serbia ce na liniji do Beca leteti dva puta nedeljno: petkom i nedeljom, dok više informacija o redu letenja i ceni avio karte možete dobiti na sajtu avio kompanije www.airserbia.com



161 views0 comments
bottom of page