top of page

Air Serbia iznenadjena rezultatima testiranja Bluebox platforme na svojim letovima

Probni projekat testiranja sistema Bluebox Blueview pokrenut je u novembru prošle godine i služi sa zabavu putnika u toku leta


Foto: Air Serbia

Novi sistem zabave Bluebox Blueview na letovima Air Serbije postigao je iznenađujuće dobre rezultate tokom probne faze. Interesantno je što je besplatna usluga popularnija na kraćim rutama koje pokrivaju turboelisni avioni ATR, u poređenju sa dužim letovima na kojima lete veći avioni iz Airbus porodice.


Putnici u avionu ne moraju preuzimati aplikaciju, već se sav sadržaj mogu strimovati na pretraživaču bilo kog uređaja

Ovaj specijalno brendiran sistem za Air Serbiju dostupan je na tri jezika i obuhvata zabavu, interaktivne mape i ankete za povratne informacije putnika. Sistem je dizajniran za jednostavnu upotrebu bez potrebe za preuzimanjem aplikacije, već je sadržaj dostupan putem web preglednika na uređajima putnika.

Pored Air Serbije, mnoge svetske kompanije koriste ovaj sistem, a neke od njih su Royal Jordanian Airlines, Air Malta, Play, El Al, Jetstar, Air Transat i Vistara. Bluebox Wow je veličine kutije za ručak - lagan, i lako se postavlja u pregrade za prtljag iznad sedišta. Može se skalirati i dostupan je u prenosnoj verziji sa baterijom ili sertifikovanom rešenju sa ugrađenim pregradama, avionskim napajanjem i dodatnim opcijama poput pauze za zvučni sistem.

Comments


bottom of page