top of page

Air Serbia: Besplatna promena datuma putovanja za karte kupljene do kraja marta naredne godine

Usled promenljive epidemiološke situacije koja dovodi do ograničenja u putovanjima, Air Serbia je odlučila da svojim putnicima omogući besplatnu promenu datuma putovanja sve do kraja marta naredne godine.


Foto: Air Serbia

Ova pogodnost, kako je saopštila Air Serbije, biće dostupna svima koji avio-karte kupe do 31. marta 2022. godine. Važi za putovanja do kraja godine i za sve destinacije u mreži nacionalne avio-kompanije, osim - Njujorka.


Ova akcija Air Serbije omogućava putnicima da, bez naplate penala, promene datum leta, kako se ističe – „neograničen broj puta, i to u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja“.


„Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife“, navodi se u saopštenju.


Kompanija Air Serbia poziva putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično. Savetujemo svim putnicima da se upoznaju sa ažurnim informacijama ovde.


Podsetimo, kompanija Air Serbia iz Niša trenutno leti samo do aerodroma Han u blizini Frankfurta.

bottom of page