top of page

Dobrodošli na sajt www.flynaissus.com

Stari portal sa novim imenom i sadržajem

O nama

Portal Fly Naissus (stilizovano kao flynaissus ) je u jedan od najčitanijih avio portala u Srbiji sa preko 3,6 miliona poseta. Portal je nastao je dezintegracijom portala Fly from Niš, osnovanog 2014 godine, kada je urednik ovog portala Aleksandar Djorjdevic, zeleo da napiše par redova o budućnosti avio saobraćaja na niškom aerodromu.

Portal se 2014. godine spaja sa fejsbuk stranicom Low Cost Airlines fly from Nis airport i tada nastaje Fly from Niš. 

Brend koji smo godinama gradili, brend koji od svog osnivanja pa do danas na našim web sajtu posetilo 3,6 miliona ljudi, čime smo prerasli u jedan od najčitanijih avio portala u zemlji.

 

Izuzetnim zalaganja za promovisanje niškog aerdorma kroz naš portal, niskotarfinim avio kompanijama 2014. godine predajemo peticiju koju je potpisalo preko 25.000 ljudi iz zemlje i inostranstva, sa zahtevima za uspostavljanje redovnog avio saobraćaja, a nedugo zazim počinju i zvanični pregovori o uspostavljanju redovnog saobraćaja iz Niša. Iako kao portal nismo imali direktno učešće u ovim pregovorima, smatramo da smo izuzetno doprineli razvoju aerodorma kao društvene celinu od javnog značaja za sve nas.


Pored svih promo aktivnosti kroz rad našeg portala, podrškom našeg dizajnera učestvovali smo u veliki broj akcija na niškom aerodromu, počevši od dizajna reklamnih banera, idejnog rešenja saniranja fasade terminalne zgrade aerodroma, stepenica za izlazak iz aviona, signalizacijom - digitalnom u vidu tv monitora sa redom letenja na terminalu, kao i štampanom signalizacijom u centralnom aerodromskom holu do kompletnog dizajna nove internet stranice i to sve na volonterskoj osnovi, bez ikakvih honorara.


1.aprila 2019 godine, deo uredjivačkog tima zarad svojih ličnih interesa i konstantnog pritiska na uredjivačku politiku portala sa strane,  samovoljno preuzima rad portala bez prethodne najave i eliminiše nas u administraciji našeg stajta, društvenih mreža, email adresa, čime je i zvanično izvršeno preotimanje našeg portala.


Tada nastaje Fly Naissus, nezavisni portal, jak i slobodan.

Napravljen da vas izveštava na objektivniji mogući način bez ikakvih sugerisanja i pritiscima sa strace o aktuelnim dešavanjima na aerdormu, letovima, vestima, destinacijama, avio kompanijama i svega drugog sto se tiče letova iz Niša.


U nadi da ćemo vrlo brzo postati Vaš glavni vodič

kroz letove iz Niša,


Srdačno Vas pozdravljam,


Aleksandar Djordjević
Glavni i odgovorni urednik portala
Fly Naissus
www.flynaissus.com

 

fn-ft.jpg
bottom of page