top of page

Zbog radova u Bratislavi - Ryanair otkazuje nekoliko letova iz Niša tokom aprila i maja

Aerodrom “Milan Rastislav Štefanik“ u Bratislavi biće zatvoren za saobraćaj od 21. aprila do 1. maja 2020, zbog radova na pisti, zbog čega će sve avio-kompanije koje lete sa ovog aerodroma u tom periodu biti primorane da obustave avio-saobraćaj na nekoliko dana

Aerodrom Bratislava

Prema saopštenju sa aerodroma Bratislava, tokom ovog perioda neće se odvijati avio-saobraćaj o čemu su prevoznici unapred obavešteni uz savet da za vreme radova ne prodaju avio-karte.


Zbog radova na aerodromu Bratislava, letovi avio-kompanije Ryanair na liniji Bratislava-Niš-Bratislava 24. i 27. aprila, kao i 1.maja neće biti realizovani.

Obe piste aerodroma u Bratislvai izradjene su osamdesetih, sa vekom trajanja od približno 30 godina. Kao rezultat toga, sada im je potrebna rekonstrukcija, što aerodrom postepeno radi četvrtu godinu zaredom.


"Aviokompanije koje obavljaju redovne i vanredne čarter letove obaveštene su ovim radovima blagovremeno. Iz tog razloga, oni ne nude nijedan let do i iz Bratislave tokom ovih 11 dana", rekao je Jozef Pojedinec, izvršni direktor aerodroma Bratislava.


Podsetimo, Beč je najbliži alternativni aerodrom Bratislavi, a nalazi samo 48 kilometara od glavnog grada Slovačke.

80 views0 comments

Comments


bottom of page