top of page

Završena velika nagradna igra - Manuela Vučetić leti za Beč

Prva velika nagradna igra portala Fly Naissus uspešno je završena. Pobednik nagradne igre ¨Dve karte za Beč¨ je Manuela Vučetić iz Niša, koja je sakupila 603 glasova, dok drugo mesto osvojio učesnik Rade Lazić takodje iz Niša koji je prikupio 552 glasa.Pobednik nagradne igre, Manuela Vučetić


Zbog veoma teške borbe do samog kraja nagradne igre, portal Fly Naissus odlučio je da i drugoplasiranog učesnika Radeta Lazića pošalje na putovanje u Beč.

Glasanje je proteklo regularno i nagrade će narednih dana biti uručene učesnicima. Manuela Vučetić dobila je dve karte, dok je drugoplasirani Rade Lazić osovijio jednu kartu za Beč.

Ovo je prva nagradna igra koju orgnaizuje naš portal, a uskoro će biti organizovana još jedna nagradna igra ovog tipa na kojoj ćemo pored besplatnih avio karta deliti ostale vredne nagrade.A Taste of Vienna I Video: Thomas Pöcksteiner/Peter Jablonowski


Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim učesnicima i ljudima koji su doprineli da Manuela i Rade odlete u Beč. Nadamo se da ćemo uskoro videti fotografije sa njihovih putovanja.

Portal Fly Naissus


99 views0 comments

Comments


bottom of page