top of page

Wizz Air uveo uslugu automatskog čekiranja

Wizz Air, najveća low cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, uvela je od danas novu uslugu automatske prijave na let odnosno automatskog čekiranja


Foto: Wizz Air

Ova usluga omogućiće putnicima da svoju kartu za ukrcavanje dobiju automatski na email 50 sati pre samog leta. Ovaj inovativni proizvod namenjen je svima koji žele da rezervišu svoje karte i ne moraju da brinu o čekiranju.


Rezervacioni sistem Wizz Air automatski će prtijaviti putnika na let onima koji su kupili ovu uslugu i 50 sati pre predviđenog vremena polaska, a mesto u avionu biće automatski dodeteljeno (nasumično ili unapred izabrano) i poslaće klijentu njihovu kartu za ukrcavanje putem emaila.


Nova usluga može biti dodata tokom rezervacije leta ili nakon toga na stranici za rezervacije. Usluga automatskog čekiranja uključena je u paket Wizz Plus, ali možete je dodati i prilikom rezervisanja ostalih paketa uz naplatu od samo 1,50 € po putniku po letu. Dodatne informacije o proizvodima i uslovi mogu se pronaći ovde.


Wizz Air neprekidno teži da poboljša svojih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe putnika i učini postupak rezervacije jednostavnijim i lakšim. Usluga automatskog čekiranja pridružila se danas sve većoj paleti proizvoda u ponudi kompanije Wizz Air.

„Drago nam je da možemo najaviti dodavanje još jedne inovativne usluge našem sve većem asortimanu proizvoda. Vreme postaje sve važniji faktor u planiranju poslovnih i putničkih putovanja. Uz našu novu uslugu automatske prijave na let odnosno čekiranja, kupci mogu uštedeti vreme i prepustiti se onome što im je zaista važno. Mi u Wizz Air-u stalno pratimo potrebe putnika i nastavljamo da razvijamo nove proizvode i usluge kako bi naši kupci putovali još lakšim. " - izjavio je Andras Rado, menadžer za korporativne komunikacije u Wizz Aira.253 views0 comments

Comments


bottom of page