top of page

Wizz Air ukida 60% letova prema Italiji zbog pada potražnje

Madjarski niskotarifna avio-kompanija Wizz Air objavila je u četvrtak da će počev od 11. marta smanjiti broj letova za Italiju za neverovatnih 60%, zbog pada potražnje, zabeležene nakon epidemije koronavirusa na severu te zemlje.


Foto: Ilustracija

Wizz Air, najveći niskobudžetni avioprevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, najavla je juče promene svojih letova prema Italiji zbog pada broja rezervacija ka toj zemlji", navodi se u saopštenju kompanije. Shodno tome, letovi za Italiju biće smanjeni za 60% u periodu od 11. marta do 2. aprila.


Kompanija Wizz Air ne leti iz Niša do italijanskih destinacija pogodjenih epidemuijom koronavirusa i za sada nema izmene u avio saobraćaju sa aerodroma “Konstantin Veliki“

Za putnike koji imaju validne rezervacije za ovaj period za letove do Italije, madjarska niskotarifna avio-kompanija nudi mogućnost izbora letova do alternativnih ruta za prvi mogući datum, besplatnu promenu rezervacije, povraćaj cene plaćene karte u gotovini ili povrat 120% od cene plaćene u obliku kredita na profilu na digitalnoj platformi ove kompanije.

57 views0 comments

Comments


bottom of page