top of page

Wizz Air proširuje ponudu putnog osiguranja pokrićem za Covid-19

Updated: Feb 18, 2021

Madjarska niskotarifna avio-kompanija najavila je da će u okviru putnog putovanja svojim putnicima ponuditi pokriće za Kovid-19, dostupno na sajtu Wizzair.com, a kroz partnerstvo sa osiguravajućim društvom Chubb


Foto: Aerodrom Niš


Wizz Airovi putnici mogu da kupe putno osiguranje koje sada pokriva otkazivanja i troškove lečenja vezana za Kovid-19 pri putovanju u inostranstvo.

Na primer, ako se inficirate Kovidom-19 na putovanju u inostranstvo i napravite dodatne troškove zbog produženog boravka ili medicinskih troškova lečenja tokom bolesti, Wizz Air putno osiguranje će to pokriti (uz važeći maksimalni iznos). Ili ste možda morali da otkažete putovanje jer ste se zarazili Kovidom-19 pre polaska? Wizz Air putno osiguranje je tu da vas zaštiti.


Wizz Airovo putno osiguranje takođe pokriva izgubljen, ukraden ili oštećen prtljag, kao i propušten polazak, uz važenje pravila, slova i izuzetaka.


Pored putnog osiguranja, Wizz Air nudi pojedinačno pokriće za otkazivanje u određenim zemljama. I pokriće za otkazivanje i putno osiguranje se mogu kupiti ili tokom procesa kupovine avionskih karata na Wizz Airovom sajtu ili putem aplikacije – i važe i za karte u jednom smeru i za povratne karte. Sva pravila i uslovi se mogu naći ovde.


„Mi u WIZZ-u smo posvećeni optimizaciji iskustva putovanja, bilo da je u pitanju proces kupovine karata, usluga tokom leta ili dodatna ponuda koja putovanje čini udobnijim i jednostavnijim. Zahvaljujući našem proširenom paketu putnog osiguranja, putnici mogu biti sigurni da su pripremljeni i pokriveni u slučaju da Kovid-19 poremeti njihovo putovanje”, izjavio je Andraš Rado, viši menadžer za korporativne komunikacije.54 views0 comments

Comments


bottom of page