top of page

Wizz Air menja red letenja na linijima iz Niša od naredne sezone

Madjarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air nastaviće sa letovima iz Niša i tokom naredne letnje sezone, ali će od 1.aprila letove obavljati u izmenjenom redu letenja


Foto: Ilustracija - Wizz Air

Prema navodima Wizz Air-a, ova kompanija će na linijama za Beč i Bazel leteti naredne letnje sezone u izmenjenom redu letenja, dok će na linijama za Memingen i Bazel biti dodat po jedan novi polazak.


Wizz Air će na liniji za Beč, umesto ponedeljkom i petkom kao do sada leteti sredom i nedeljom, a za Bazel umesto utorkom i subotom, letove će biti obavljani ponedeljkom, sredom i petkom.

Na liniji Niš-Memingen biće uveden dodatni polazak sredom, pa će se letovi obavljati ponedeljkom, sredom i petkom. Na linijama za Dortmund i Malme ova kompanija saobraćaće kao i u zimskom redu letenja svakog ponedeljka i petka.

Wizz Air će tokom letnje sezone pojačati broj letova ka Bazelu i Memingenu sa dosadašnjih dva na tri polazaka nedeljno

Podestimo, kompanija Wizz Air uvela je letove sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" od 2015. godine, a trenutno iz Niša leti na ukupno 5 destinacije: Beč, Bazel, Memingen, Dortumud i Malme. Karte za navedene letove možete kupiti na web sajtu avio- kompanije www.wizzair.com270 views0 comments

Comments


bottom of page