top of page

Trikovi i saveti: Gde ostaviti prtljag? Aplikacija LuggageHero će vas spasiti

Često se desi da pitate gde bi mogli ostaviti prtljag kada putujete, a želite da iskoristite vreme za šetnju ili razgeldanje grada, a u isto vreme morate rano da napustite sobu ili u nju morate kasno da uđeteUkoliko imate problema gde da ostavite svoje kofere jer želite da maksinalno iskoristite vreme da razgledate grad u kome se nalazite, Konačno smo pronašli nekog ko može da vas spasi po tom pitanju: LuggageHero.


Šta je LuggageHero?


LuggageHero je mreža objekata raštrkanih po celom gradu u koje možete nonšalantno da ubacite vaš prtljag i ostavite ga na sigurnom na nekoliko sati a, bogami, i dana. Ovi objekti se nalaze uglavnom na tačkama ukrštanja raznih vidova prevoza, kao što su železničke stanice, metro stanice ili aerodromi.


Punktovi ovog „heroja prtljaga“ su pažljivo odabrani i sertifikovani hoteli, kafići i prodavnice. U svakom punktu se nalazi osoblje obučeno da skladišti prtljag prema strogim kriterijumima ove aplikacije, dakle nema mesta za improvizaciju. I, što je najbolje, nikad vam niko od osoblja neće tražiti da nešto platite – sve ide preko platforme LuggageHero! Toliko je jednostavna za upotrebu, da je prosto nemoguće naći lakše rešenje za problem gde ostaviti svoj prtljag.


Cene više nego povoljne?


Nema skrivenih troškova: 1 €/h (+ 2 € naknada za rukovanje) po prtljagu i nikad više od 8 €/dan. Plaćate samo potrošeno vreme. Ne plaćate ništa ako ste rezervisali pa odustali!

Ako prtljag ostane duže od 24 sata: biće Vam naplaćeno najviše 8 € (uključujući i naknadu za rukovanje od 2 €) po torbi za prvi dan i 5 € za svaki sledeći dan. Naknada za rukovanje: iznos koji pokriva korišćenje jednokratnih sigurnosnih plombi. Vaš prtljag je osiguran: u slučaju oštećenja, gubitka ili krađe, svaki vaš komad prtljaga je osiguran do 2500 €. Korisnička podrška: 24/7.

Gde rezervisati?

Ovde! www.luggagehero.com


56 views0 comments

Comments


bottom of page