top of page

Top deset najjeftinih destinacija iz Niša do 100€ za avgust

Avgust je jedan od najpopularnijih meseci za putovanje, budući da velika većina nas želi da ovde napravi malu pauzu i iskoristi lepo vreme za odmor. Zbog najviše godišnjih odmora u ovom periodu, preporučujemo vam da avio karte za bilo koju destinaciju kupite bar mesec dana unapred.


Keln, jedan od gradova koje možete posetiti u avgustu za manje od 100€


Ne treba zaboraviti da avgust važi za jedan od najskupljih meseci za putovanja, ali uz našu malu pomoć u nastavku teksta predstavljamo vam 10 najjeftinijih destinacija iz Niša do kojih možete putovati za samo 100€ u oba pravca.Top 10 najeftinijih destinacija za mesec avgust iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

Procitajte vise o destinacijama ovde
Tabela najeftinijih letova iz Niša za avgustPeskara-Italija, za sve ljubitelje Jadrana

Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.
206 views0 comments

Comments


bottom of page