top of page

Sve spremno za prve letove sa aerodroma "Morava" - poletanje prvog aviona za Beč 17. decembra

Prvi avion nacionalne avio-kompanije Air Serbia poleteće iz Kraljeva za Beč 17.decembra, a avioni će do austrijske prestonice saobraćati dva puta nedeljno u zimskom redu letenja, odnosno tri puta nedeljno u toku letnjeg reda letanja. Karte i dalje nedostupne online


Foto: Air Serbia

Prvi let sa novootovrenog aerodroma "Morava" zakazan je za 17. decembar u 7.55 za Beč, a karte po povoljnim, promotivnim cenama puštene su u prodaju. Cene karata u jednom pravcu iznose 3.999 dinara, dok povratna karta staje 10.173 dinara. U cenu karte uračunate su sve takse, a putnici koji nemaju prevoz, mogu i to rezervisati, i ta usluga košta 1.500 dinara.“Letovima iz Kraljeva, Er Srbija proširuje svoju ponudu. Aerodrom Morava postaje naš treći matični aerodrom u Srbiji i on je namenjen pre svega putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije. Posle pokretanja linije za Beč, putnici mogu da očekuju i uvođenje redovnih letova za Grčku. Ono što očekuje sve one koji se odluče da putuju sa aerodroma Morava jeste tradicionalno dobra usluga po povoljnim cenama“, poručio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije, navodi se u saopštenju avio-kompanije.


Sve spremno za prve letove I Foto: Aerodromi Srbije


Medjutim, iako je do prvih letova iz Kraljeva ostalo još samo nedelju dana, na zvaničnom sajtu Air Serbije, letove iz Kraljeva jošuvek nije moguce kupiti putem interneta , sem kratkog obaveštenje u kome kompanija obaveštava sve zainteresovane putnike da pozovu njihov kontakt centar.


"Kupci koji žele da rezervišu karte za relaciju Kraljevo – Beč, treba da se obrate kompaniji Air Serbia putem našeg Kontakt centra ili u poslovnicama. Karte će biti dostupne preko airserbia.com u narednim danima".

Podsetimo, linija za Beč funkcionisaće tokom cele godine, dva puta nedeljno tokom zime i tri puta nedeljno preko leta, dok će linija za Solun biti sezonska, sa dva leta nedeljno tokom leta. Er Srbija će ka obe destinacije iz Kraljeva leteti tri puta nedeljno regionalnim ATR72 turboprop avionom.


124 views0 comments

Comments


bottom of page