top of page

Ryanair večeras uspostavio redovnu liniju Niš-Malta

Prvi avion avio-kompanija Ryanair sleteo je oko 18:40 sati na niški aerodrom. Nakon sletanja na aerodrom ''Konstantin Veliki'' priredjen je i tradicionalni doček vodenim topovima uz pristustvo zvaničnika aerodroma


Foto: Aerodrom Niš

Najveća svetska 'low cost' avio kompanija Ryanair uspostavila je večeras redovnu liniju na relaciji Niš - Malta. Prvi avion za Niš je iz Malte polete oko 17:00h, dok je na aerodromu Konstantin Veliki sleteo oko 18:39h. Nakon kratke pauze avion je krenuo nazad za aerodrom Luqa u 19:17h.


Avio-komnpanija Ryanair leteće na ovoj relaciji dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom, tokom cele godine

Malta je izuzetno popularna destinacija medju dijasporom koja je poreklom sa prostora južne i jugostične Srbije, pa će ovi letovi znatno olakšati posetu kako dijaspore tako i turista koji nameravaju da posete ovu ostrvstvsku zemlju.


Foto: Aerodrom Niš

Podesetimo kompanije Ryanair iz Niša leti do Berlina, Bratislave, Milana i Stokholma, s tim što će linija za Stokholm biti ukinuta od 28. marta naredne godine, dok direktorat za civilno vazduhoplovstvo Srbije nedavno nije odobrio letove ove kompanije od Niša do Frankfurta. 

189 views0 comments

תגובות


bottom of page