top of page

Ryanair prati situaciju i smernice nadležnih organa u Italiji zbog koronavirusa

Italija je privremeno zabranila javne događaje u Lombardiji i Venetu nakon porasta broja potvrđenih slučajeva koronavirusa na 130 tokom vikenda. Letovi iz Niša i ostalih delova Evrope za sada se odvijaju nesmetano


Foto: Ilustracija

Irska avio-kompanije Ryanair pomno prati situaciju nakon što su italijanske vlasti najavile zatvaranja severa dela zemlje posle porasta broja slučajeva koronavirusa u Italiji. Italija je privremeno zabranila javne događaje u severnim regionima Lombardije i Veneta, nakon porasta broja potvrđenih slučajeva virusa na 130 od tri tokom vikenda.


Ryanair koji lete za Milano i Bergamo u Lombardiji u Italiji, odakle ova kompanija obavlja i letove iz Niša za sada se odvijaju nesmetano, dok kompanija "prati situaciju i smernice nadležnih organa u vezi s ovim pitanjem".


Sva tri aerodroma koja opslužuju Milano: Malpensa, Linate i Bergamo trenutno nesmetano funkcionišu

Vlasti Lombardije i Veneta izjavili su da će zatvoriti škole na nedelju dana počev od ponedeljka, dok su karnevali, fudbalske utakmice i modne revije odložene do daljeg.


Apel Ministarstva spoljnih poslova


Ministarstvo spoljnih poslova je apelovalo na građane Srbije da ne putuju u delove Italije u kojima ima zaraženih ovim virusom bez preke potrebe.


Foto: Severni delovi Italije koji se trenutno nalaze pod karantinom


100 views0 comments

תגובות


bottom of page