top of page

Ryanair odlaže početak letova iz Niša za Maltu

Iako je kompanija Ryanair najavila povratak na niški aerodrom letovima za Berlin i Maltu, ova niskotarifna avio-kompanija odlučila je da odložiti požetak letova za ovu ostrvsku zemlju, koji su bili planirani za 4.septembar


Foto: Ryanair

Naime, niskotarifna avio-kompanija Ryanair, odlučila je da za sada odloži početak letova sa aerodroma Konstantin Veliki za Maltu. Kompanija za sada nije objavila kada bi ovaj let mogao biti ponovo uveden, dok na njihovom web sajtu karte za ovu destinaciju mogu se kupiti od 26.oktobra. Podsetimo, sve četiri destinacije koje ova kompanija ima iz Niša - Berlin, Bratilsava, Milano i Malta - za sada su dostupni u rezervacionom sistemu u zimskom redu letenja.


Smanjenje kapaciteta i redukovanje linija za period putovanja tokom septembra i oktobra je neophodno imajući u vidu na popunjenost letova unapred zbog restrikcija koje se tiču COVID-19 koje su na snazi u većini zemalja EU.

Iz ove kompanije navode da svi koji su planirali putovanja tokom septembra, ali i oktobra meseca, biće poslati mejlovi sa obaveštenjima koje su njihove mogućnosti oko letova koji su trebali da se realizuju.


Ryanair redukovao je letove sirom Evrope, za prosečno 20%, tokom meseca septembra i oktobra usled velikom smanjenja potražnje za putovanjima, kao posledica pandemije virusa Covid-19.




68 views0 comments
bottom of page