top of page

Ryanair najavio novu liniju sa aerodroma "Konstantin Veliki" - Niš-Beč kreće 3.jula

Updated: Mar 17, 2021

Čini se da avio-saobraćaj u letnjem redu letenja počinje da se zahuktava, baš kao i konkurencija na pojedinim linijama kao što je to primer sa linijom Niš-Beč na kojoj već saobraća madjarski avio prevoznik Wizz AirParkirani avioni Ryanair-a i Laude

Irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair uvešće 3.jula novi let sa aerodroma Konstantin Veliki do Beča i to dva puta nedeljno svakog utorka i subote, a letove će u ime kompanije Ryanair obavljati kompanija Lauda avionom Airbus A320 kapaciteta 180 sedišta, inače ćerka kompanija koja je deo Ryanair grupe.


Foto: Ryanair

Ovo je prva linija koju irski avio prevoznik pokreće nakon što je prethodno ukinuo linije za Bratislavu i Stokholm. Pored Niša, kompanija Ryanair sa bečkog arodroma saobraća na još 83 destinacija od kojih je 54 celogodišnjih, a 29 sezonskih.


Konkurencija na liniji za Beč kompanija Ryanair i Wizz Air doneće mnogo benefita putnicima što će se najviše odraziti na cene samih karata na ovoj destinacija na kojima će se ove dve kompanije takmičiti da privuku što veći broj putnika.


Ryanair je već pokrenuo prodaju karata na ovoj liniji po promotivnoj ceni od 24.99€, a akcija će biti dostupna sve do 21. marta u ponoć, a iz kompanije napominju da svi piutnici imaju pravo da dva puta besplatno promene datum putovanja do kraja oktobra zbog pandemije virusa COVID-19.105 views0 comments

Comments


bottom of page