top of page

Ryanair - Meda Lucila napravila haos na društvenim mrežama

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, konačno je pronašla kome pripada mali plišani meda pod imenom Lucila, zaboravljen na aerodromskom terminalu, ali je ovo razbesnelo putnike


Foto: Ryanair


Naime, pre nekoliko dana, devojčica, inače putnica kompanije Ryanair zaboravila je svog plišanog medu na terminalu aerodroma u Torinu. Tim povodom komapnija je poslala e-poštu svim putnicima na poslednjem letu i nakon mnogih avantura, medvedić Lucilla se konačno vratio kući - navode iz kompanije.


Ovim postupkom koji se širi društvenim mrežama, Ryanair pokušava da popravi svoj imidž, koji je u očima putnika narušen poslednjih meseci zbog haotične politike povratka novca i masovnog otkazivanja letova.


Komentari njihovih pratioca na društvenim mrežama pokazuju da ovaj marketinški trik nije sasvim uspeo.

Iako je zaista lep gest kompanija da vrati izbuljenu igračku njenom vlasniku, mnogi putnici besno su prokomentarisali da je kompaniji važnije da pronadje izgubljenog medu i da ga vrati kući, nego da to učini sa putnicima, i dodao da podhitno zahteva povraćaj svog novca koji kompanija nije vratila već nekoliko meseci usled pandemije.


Naime, skoro svi korisnici izkoristilu su priliku da zatraže povraćaj novca od niskotarifne avio kompanije. Oni su se pritom žalili i na nemogućnosti da ikoga iz kompanije kontaktiraju telefonom.


Podsetimo, mnogi putnici ove kompanije pogođeni haotičnim procesom povratka novca, a mnogi od njih upravo koriste društvene mreže da zahtevaju da aviokompanija nastavi povraćaj novca.


Ranije ovog meseca, irska niskotarifna avio komapnija saopštila je da očekuje da će većina njegovih putnika pogođenih otkazivanjem letova usled koronavirusa biti vraćen novac do kraja ovog meseca, o čemu vise mozete procitati ovde.


71 views0 comments

Commentaires


bottom of page