top of page

Privremeno obustavljen avio-saobraćaj sa aerodroma “Morava“

U cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, i usled zatvaranja graničnog prelaza “Morava“ medjunarodni letovi sa i ka Aerodromu “Morava“ u Kraljevu od danas 12.marta. 2020. godine do daljnjeg biće obustavljeni - navodi se u saopštenju.


Foto: Aerodrom Morava

Kako se navodi u obaveštenju preduzeća “Aerodromi Srbije“ na osnovu donete Odluke Vlade Republike Srbije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, i usled zatvaranja graničnog prelaza “Morava“ medjunarodni letovi sa i ka Aerodromu “Morava“ u Kraljevu od danas 12.marta. 2020. godine do daljnjeg biće obustavljeni.


Putnicima se preporučuje da se za detaljnije informacije o načinu ostvarivanja svojih prava obrate aviokompaniji Air Serbia.

Za kraj se navodi da ce preduzeće “Aerdoromi Srbije“ o svim novostima vezanim za redovan putnički aviosaobraćaj na Aerodromu “Morava“ blagovremeno izveštavati javnost.


Interesanto je da ovakva odluka dolazi samo dan pošto je direktro kraljevačkog aerodroma

Dragan Bugarinović obraćajući se novinarima u Kragujevcu najavio uvodjenje trećeg polaska iz Kraljeva za Beč, ali i uvodjenje novih sezonskih letova do Soluna koji su trebali da otpočnu 31. marta.65 views0 comments

Comments


bottom of page