top of page

Otkazan let Air Serbije za Baden-Baden, jučerašnji let za Salcburg realizovan tek danas

Pretpostavlja se da je razlog otkazivanja današnjeg leta za Baden-Baden, realizacija leta za Salcburg koji je umesto juče izveden jutrosU zvaničnom saopšetnju kompanije Air Serbia nije naveden razlog pomeranja leta za Salcburg od 17. na 18.09, kao ni razlog otkazivanja leta za Baden-Baden, a pretpostavlja se da je do zastoja odnosno otkazivanja došlo usled nedostatka aviona.


Air Serbia je prilikom konkurisanja na tenderu za letove iz Niša morala da ispuni sve uslove od kojih je jedan bio da kompanija ima rezervni avion na teritoriji Republike Srbije

Kako tvrdi naš čitatelj Miloš Cvetković koji je trebao da bude na letu iz Niša za Baden Baden da je kompanija bez ikakvog obrazloženja let otkazala u 23:30, samo 6 sati pre poletanjai to SMS porukom.


Savetujemo svim putnicima da za više informacija kontaktiraju avio-kompaniju na: https://www.airserbia.com/kontakt-centar/kontaktGde je rezervni avion?


Kako bi bila u mogućnosti da uspostavi redovan saobraćaj iz Niša, prilikom izbora avio prevoznika na tenderu koje je obavila Vlada Srbije, jedan od kriterijima bio je i taj da avio kompanija mora da ima još jedan registrovani avion na teritoriji Republike Srbije, kako ne bi došlo do odlaganja letova zbog kvara, kao što se desilo danas.


Medjutim, avio kompanija nije pustila u saobraćaj rezervni avion čime je prekršila dogovor na koji se je obavezala prilikom potpisivanja ugovora o subvenciji letova od javnog značaja iz Niša.
229 views0 comments

Comentarios


bottom of page