top of page

NAJNOVIJA VEST: Ryanair od januara dva puta nedeljno od Niša do Frankfurta

Irska niskotarifna aviokompanija Ryanair najavila je dva nedeljna leta od Niša do Frankfurta od januara 2020, drugog po veličini aerodroma u Frankfurtu, u Nemačkoj.


Foto: Ryanair

Kako se navodi u saopštenju Ryanair je odlučio da uvedu još jednu liniju iz Niša kao deo njihovog zimskog reda letenja.


Podrsetimo, nivionalna avio-kompanija Air Serbia već leti na ovoj liniji, pa će ovi letovi biti direktna konkurencija ovoj liniji.


Irska avio-kompanija iskorištava svoj ogromni tržišni udeo i operativne kapacitete da nastavi sa povećanjem prevoza putnika po niskim cenama koje su samo u julu porasle za 1,1 milion u poređenju sa istim mesecom 2018.


Kao kompanija broj 1 u svetu Ryanair sa zadovoljstvom povećava svoju prisutnost u centralno-istočnoj Evropi i pokreće liniju od Niša do Frankfurta (Han) - kaže Olga Pavlonka iz Ryanair-a.

Prema redu letenja prvi avion trebao bi da poleti po redu letenja 13. januara naredne godine, a karte su već u prodaji po ceni od 28 eura na internet stranici kompanije.


Ovo je inače 6. po redu destinacija kompanije Ryanair iz Niša, a pored Frankfurta (Haha) ovom kompanijom iz Niša putnici mogu leteti i do Berlina, Bratislave, Milana, Stokholma i Malti.


Za sve naše letove koji budu realizovani do kraja decembra ove godine, a za koje se karte kupe do četvrtka u ponoć, dajemo posebnu cenu od 12,99 evra - rekla je Pavlonka.

Ova aviokompanija će iz Niša od zimskog reda letenja na ukupno 6.destinacija i to do Milana, Berlina, Bratislave, Stockholma, Malte i Frankfurt Hahn.

101 views0 comments

Comments


bottom of page