top of page

Loše vesti: Swiss ukida liniju Niš-Cirih tokom zime

Švajcarska avio-kompanija Swiss ukinuće liniju Cirih-Niš od 29.novembra. Detalji ovakve odluke Swissa i dalje nepoznatiAvio-kompanija Swiss će održavati dva nedeljna leta izmedju dva grada do 29. novembra, nakon čega će letovi biti obustavljeni do početka letnje sezone 2020. godine tačnije do 29. marta. Međutim, avio-kompanija će obavljati dva nedeljna leta za vreme božićnih i novogodišnjih praznika, od 20. decembra 2019. do 12. januara 2020.

Podsetimo, Swiss uveo letove iz Ciriha do Niša aprila 2017.godine, dva puta nedeljno kada je Niš zajedno sa Korkom u Irskoj, Bergenom u Norveškoj, Figarom na Korzici i Zilti u Nemačkoj proglašen za atraktivnu destinaciju Swissa.


Prema mišljenju stručnja, Swiss je pogodjen uvodjenjem subvencionisanih letova Air Serbije iz Niš za Friedrichshafen koji se nalazis svega 70km od Ciriha

Iako je naša ekipa nekoliko puta kontaktirala press službu kompanije Swiss, do objavljivanja ovog teksta nismo dobili zvanični odgovor , koji je razlog “ukidanja” ove linije u zimskom periodu.


Aerodrom “Konstantin Veliki“ odnsno preduzeće “Aerodromi Srbije“ za sada nije dalo zvaničnu izjavu povodom ove vesti.
213 views1 comment

1 Comment


bdvt medijana
bdvt medijana
Oct 26, 2019

SWISS je ukinuo letove Cirih Niš u Zimskoj sezoni, a u letnjoj su takođe de facto ukinuti letovi, samo ne zvanicno, iz razloga što je cena povratne karte 1000 eura.

Like
bottom of page