top of page

Linije za Tivat najavilo dvadesetak kompanija iz različitih zemalja - medju njima i letovi iz Niša

Više od 20 avio-kompanija najavilo je linije za Tivat u letnjoj sezoni, medju njima se nalaze i letovi na liniji Niš-Tivat, srpske nacionalne avio kompanije Air Serbia


Foto: Paul Buchroeder

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia jedna je od 20 avio kompanija koja će ovog leta obavljati saobraćaj do tivatskog aerodroma, a u rezervacionom sistemu već se nalaze i letovi na liniji Niš-Tivat i to od 16. juna.

Nacionalna avio-kompanija će letove iz Niša obavljati dva puta nedeljno, svake srede i nedelje avionom tipa Airbus A-319

Pored letova iz Srbije, letove na tivatskom aerodromu je najavilo sedam avio-prevoznika iz Rusije, pet iz Ukrajine, zatim iz Belorusije, i još neke koje će Crnu Goru povezivati sa zapadnoevropskim zemljama.


Podsetimo, pored Tivta koji je najavljen za mesec jun, kompanija Air Serbia planira da tokom marta obnovi još tri linije iz Niša kako bi dopunio postojeću liniju do Hahna i to do Nirnberga, Salcburga i Hanovera, dok je sudbina ostalih linija koje je ova kompanija realizovala iz Niša pre pocetka pandemije i dalje je nepoznata.

85 views0 comments

Comentarios


bottom of page